EN
Alle Kategorier

Nettstasjonsprosjekt

Hjem>Ingeniørentreprenør>Nettstasjonsprosjekt

Nettstasjonsprosjekt

Nettstasjonsprosjekt


Vi utfører transformatorstasjon EPC ingeniørprosjekt, leverer transformatorer, bryterutstyr, vakuumkrets, støtsikkert utstyr etc. Vi utfører også utstyrsinstallasjon, feilsøking og teknisk opplæring til operatørene.
Vi kan designe og bygge bryterstasjonen, seriekompensasjonsstasjonen, overføringslinjen; yte service av utendørs effektbryter og koblingsanlegg installasjon og feilsøking.   

Send forespørsel
Søknaden
Sentraliserte vindparker
Delvis desentraliserte vindparker
Boligdistrikt
Urban offentlig transformasjon
Travle sentrum
Produksjon av biler
Jern- og stålmetallurgi
Bygg og eiendom
Byggestrømforsyning, etc
Typisk prosjekt
 • 1. 金驰能源材料有限公司110kV变电站EPC总承包 副本
  110kV understasjon EPC-kontraktsprosjekt for Jinchi Energy and Material Co., Ltd.

  Kapasiteten til dette prosjektet er 1×40 MVA +1×31.5MVA. HNAC gir prosjektet design, utstyrsproduksjon, installasjon og igangkjøringstjenester og oppfyller engangskraftoverføringen for prosjektet innen 6 måneder.

 • d5ab346746deb94d004ca648b8ab05c 副本
  90 kV/10 kV understasjon i SOMETA, Senegal

  90kV/10kV transformatorstasjonen til SOMETA ligger i Dakar, hovedstaden i Senegal. Transformatorstasjonen må fullføre to 90kV innkommende linjer, 6 utgående linjer for 10kV, og installasjon og igangkjøring av et 8 MVA hovedtransformatorutstyr.

 • 手机型号去掉-3.青海湘和有色金属有限责任公司整体技术升级改造110kV变电站项目 副本
  Samlet teknisk oppgradering og transformasjon 110kV nettstasjonsprosjekt

  Dette prosjektet er 110 kV transformatorstasjonskonstruksjonsprosjektet for Qinghai Xianghe Nonferrous Metals Co., Ltd.s samlede oppgradering og transformasjon, den ufarlige behandlingen av sinksmelteavfall og omfattende utvinning av verdifulle metaller. HNAC gir primær og sekundær design, beskyttelse, måling og kontroll av hele stasjonen, systemforsyning og produktinstallasjon og igangkjøring, prosjektet ble vellykket satt i drift etter å ha fullført transformasjonen og byggingen av hele stasjonen innen 3 måneder.

 • 4. 瓮安龙马磷业110kV变电站项目 副本
  Weng'an Longma Phosphorus Industry 110kV nettstasjonsprosjekt

  Dette prosjektet er et 110 kV nettstasjonskonstruksjonsprosjekt for omfattende utnyttelse av gul fosforhalegass fra Longma Phosphorus Industry Co., Ltd. HNAC sørger for design, forsyning, installasjon og idriftsettelse av det nylig lagt til intervalldatamaskinovervåkingssystemet og beskyttelsesmåling og kontroll systemet på denne siden. Prosjektet ble vellykket satt i drift og levering av strøm etter tre måneders renovering og bygging.

KONTAKT

Hot kategorier