EN
Alle Kategorier

Nyheter

Hjem>Nyheter

[Gode nyheter] HNAC Maoming Binhai Nytt område fra springvann Investeringsselskapet vedlikeholdsserviceprosjekt offisielt lansert

Tid: 2020-12-18 Treff: 283

Vannforsyningsprosjektet til Maoming Binhai New Area ble investert og konstruert av Maoming Binhai New Area Urban Investment and Development Co., Ltd., og EPC-generalentreprenøren til Maoming Project Department of China Railway Seventh Bureau Xi'an Company. HNAC leverte alt elektromekanisk utstyr, programvareplattformer og utstyrsstøttetjenester for prosjektet. Noe som har slått rekorden for kortest byggetid for lignende prosjekter.

Bilde 1

[HNAC når stor prestasjon] Guangdong Maoming Binhai New Area Water Plant Project slo rekorden for korteste byggetid for lignende prosjekter i Guangdong-provinsen

Enten det er å reise tusenvis av mil til prosjektstedet under epidemien for å sikre fremdriften til prosjektet, eller koordinere kundens rimelige tidsplan for å fullføre vannforsyningsoppgaven under byggeprosessen, har profesjonaliteten og strengheten til HNAC-prosjektets tekniske team vunnet enstemmig ros fra kunder. I løpet av perioden inspiserte kunden selskapets intelligente drifts- og vedlikeholdsstyringstjenester, anerkjente selskapets teknologi- og ledelsesnivå høyt, og signerte en prosjektvedlikeholdskontrakt for å utdype samarbeidet ytterligere.

I henhold til egenskapene og omfanget til prosjektet etablerte selskapet HNAC Technologys Maoming Binhai New Area Tap Water Project Department, utstyrt med prosjektledere, utstyrsvedlikeholdsingeniører og tekniske opplæringsingeniører for å tilby vedlikeholdstjenester for prosjektutstyr og for å gi rent vann i samsvar med avløpskvalitetsstandardene på regelmessig basis for vannbehandlingstjenester. Samtidig ga HNAC teknisk opplæring til det relevante personalet til eieren, og jobbet med kunder for å bygge Binhai New Area Water Plant til et benchmark vannforsyningsbedrift i Maoming.

图片 2 副本

Om morgenen den 14. desember ble åpningsseremonien for den tekniske opplæringsklassen med sikte på å forbedre det faglige nivået til relevant personale som en del av den nåværende vedlikeholdstjenesten holdt hos Maoming Binhai New Area Water Investment Co., Ltd. (heretter referert til som "Vanninvesteringsselskap"). Yang Houde, daglig leder for investeringsselskapet, Wu Xiaofang, nestleder for den intelligente drift- og vedlikeholdsdivisjonen til HNAC, og Li Donglin, assisterende daglig leder for vannvernavdelingen, deltok på aktiviteten. Seremonien ble ledet av Cai Tingting, direktør for Integrated Management Department of Water Investment Corporation.

图片 3 副本

Yang Houde, daglig leder for vanninvesteringsselskapet, påpekte at vanninvesteringsselskapet burde være basert på behovene til utviklingen av vannindustrien i Binhai New Area, og strebe etter å bygge en vannforsyningsdrift og drift av høy kvalitet. plattform i Binhai New Area. Det er nødvendig å ta vannanleggsvedlikeholdstjenesten levert av HNAC som en mulighet til å trene vannanleggsdrift og ledelsestalenter og ryggradskrefter for å oppnå uavhengig drift av vannforsyningssystemet, sikker produksjon og vedlikeholdsstyring.

Bilde 4

Som leder av multi-energy IoT-teknologi, er HNAC fast bestemt på å være "eieres øyne og hjerner", tilby diversifiserte og tilpassede førsteklasses intelligente drifts- og vedlikeholdsstyringstjenester, og i fellesskap skrive et nytt kapittel i vannforsyningsbransjen i Binhai nytt område.


 Videre lesning:


Maoming Binhai New Area Water Supply Project (EPC) Det nybygde vannanlegget ligger i krysset mellom Maoming Port Avenue og 325 National Road i Binhai New Area. Det totale grunnervervsarealet er ca 109 dekar. Den totale designskalaen til vannanlegget er 100 tusen m³/d. Byggeskalaen til dette prosjektet er 50 tusen m³/d. Prosjektet bruker det intelligente vannbehandlingssystemet MTC-3W for å kontrollere hele produksjonsprosessen, som involverer flere hovedfag, inkludert elektrisk, mekanisk og vannbehandling. Drift, drift, vedlikehold, feilhåndtering og vedlikehold av utstyret må utstyres med faglige kvalifikasjoner og mer Driftslederpersonell med høyt akademisk nivå, drifts- og vedlikeholdskompetanse. HNAC leverer intelligente vedlikeholdstjenester for vannanlegget i Binhai New Area ved hjelp av teknisk opplæring + utstyrsvedlikehold for å sikre effektiv og sikker drift av utstyr og systemer.

Forrige: [Retrograd, sett seil] HNAC Nauru Smart Grid-prosjektet startet problemfritt

Neste: HNAC Technology signerte EPC-prosjektet til Tanzania transformatorstasjon

Hot kategorier