EN
Alle Kategorier

Miljøvern og vannbehandlingsprosjekt

Hjem>Ingeniørentreprenør>Miljøvern og vannbehandlingsprosjekt

Miljøvern og vannbehandlingsprosjekt

Miljøvern og vannbehandlingsprosjekt


HNAC kan tilby hele ingeniørentreprenørtjenesten inkludert design, anskaffelse og konstruksjon, vi tilbyr også finansiering basert på kundenes krav.

Vi har deltatt på mange EPC-prosjekter for kloakkbehandling, inkludert kommunal rensing av avløpsvann, behandling av søppelvann, behandling av avløpsvann, industriell vannbehandling etc. Vi kan også designe og bygge kommunalt vannforsyningsprosjekt, tappevannforsyningsprosjekt, urbant vannforsyningsprosjekt, landlig drikkevannssikkerhetsprosjekt etc.

Send forespørsel
Søknaden
Urban vannforsyning
Landlig drikkevann
Integrering av vannforsyning i by og land
Booster pumpestasjon, sekundær vannforsyning
Kommunal avløpsrensing
Township innenlands kloakkbehandling
Avløpsrensing i papirindustrien
Dybdebehandling i farmasøytisk industri
Avløpsrensing i jern- og stålindustrien
Petrokjemisk avløpsvannbehandling
Omfattende kloakk i industriparken mv
Typisk prosjekt
 • pr01
  Kommunal vannforsyningsbehandling-Nanjing Beihekou vannanlegg

  Beihekou Water Plant er det første innenlandske vannanlegget designet og konstruert utelukkende av kineserne og det største i Nanjing og et av de største vannanleggene i Kina. Med vannforsyningsskalaen på 1.2 millioner t/d, forsyner den mer enn halvparten av vannet i byområdet Nanjing. Den tar i bruk metoden for flokkulering og sedimentering + filtrering og desinfeksjon som hovedprosess, og det automatiske kontrollsystemet for hele anleggsovervåkingen.

 • pr02
  Kommunal kloakkbehandling-Changsha Kaifu District kloakkanlegg

  Prosjektkapasiteten ble hevet til 300,000 1 tonn/dag og avløpskvaliteten nådde nivå 3-standard etter oppgradering. Den bruker MSBR+BAF for hovedprosessen og DCS for å realisere XNUMXD-overvåking.

 • 石化-利华益炼油 副本
  Industrielt avløpsvannbehandling-Lihuayi Group avsaltet vannsystem

  Prosjektet, med en kapasitet på rundt 4000m³/t og MMF+UF+DRO+EDI som hovedprosess, er det for tiden et av de største prosjektene som bruker fullmembranmetoden i Kina og det første prosjektet som tar i bruk Yellow River-vann som vannkilde av fullmembranmetoden for å produsere avsaltet vann som kjelematevann.

 • 湘醴盐化 副本
  Industriell behandling av rent vann——Xiangli Salination and Salt-Making System Renovation Project i Hunan

  Prosjektet er installert med 1 sett med 15MW dampturbingeneratorsett og designet med en 2x40t/t avsaltet vannstasjon som bruker multimediafilter + ultrafiltrering + to-trinns omvendt osmose + EDI-prosess for å produsere etterfyllingsvannet for 2 sett med 75t/t middels temperatur og middels trykk (3.82Mpa, 450°C) CFB kjeleenheter. Kvaliteten på det behandlede vannet etter behandling oppfyller kravene i GB/T 12145-2016.

 • 晨鸣纸业 副本
  Gjenbruk av gjenvunnet vann - Chenming Group Reclaimed Water Recycling EPC Project

  Med en kapasitet på 110000 70 m³/d, er det det største vanngjenvinningsprosjektet i papirindustrien i Kina med en gjenvunnet vanngjenvinningsgrad på mer enn 19.04 %, et vannforbruk på 19.04 millioner m³/år og en reduksjon i kloakkutslipp på XNUMX millioner. m³/år.

 • 蒙西工业园 副本
  Nullutslipp- Mengxi industripark kloakkbehandling og nullutslippsprosjekt

  Det totale planlagte området til Mengxi Industrial Park er 140k㎡. På forespørsel fra det lokale miljøvernkontoret bør avløpet fra renseanlegget i parken gjenbrukes, men ikke slippes ut, og den konsentrerte saltlaken fordampes, men ikke slippes ut. HNAC og Grant, dets datterselskap, leverte avansert behandling av avløpsvann og nullutslippsløsninger for prosjektet.

 • 苏银工业园
  Gjenvunnet vanngjenbruksprosjekt i Yinchuan Suyin industripark

  Prosjektet, med skalaen 12,500 XNUMX m³/d, bruker ultrafiltrering + totrinns omvendt osmose + MVR-fordamping og krystallisering som hovedprosess for å regenerere den etterfølgende delen av renseanlegget. Vannkvaliteten etter behandlingen når standarden til jordoverflaten III.

KONTAKT

Hot kategorier