EN
Alle Kategorier

Selskapet profil

Hjem>Om HNAC>Selskapet profil

HNAC Technology Co., Ltd. (Aksjekode: 300490) er et stort børsnotert konsernselskap som leverer overordnede løsninger for vannsparing, elektrisk kraft, miljøvern og vannbehandling, og industriell kontroll osv. HNAC har 6 baser i Changsha, Beijing, Wuhan og Shenzhen by, Kina, som har utenlandske filialer og kontorer i Den sentralafrikanske republikk, Chile, Pakistan, Indonesia, Usbekistan og Zambia.


HNAC har en global markedsandel av automatiseringskontrollutstyr for kraftstasjoner og pumpestasjoner, som er FNs industriutviklingsorganisasjon International Small Hydropower Centre Control Equipment Manufacturing Base. HNAC er medlem av International Hydropower Association og autorisert som hovedforfatter for mer enn 10 kinesiske nasjonale industristandarder innen vannsparing, vannkraft og ny energi.


HANC har nesten 30 års erfaring med prosjektgjennomføring, med omfattende servicefunksjoner som kartlegging og design, utstyrsproduksjon, ingeniørimplementering, intelligent drift og vedlikehold, og investering og finansiering.

Hot kategorier